Pasta kanapkowa z kukurydzą i tuńczykiem
Pasta kanapkowa z kukurydzą i tuńczykiem
Błyskawiczna do zrobienia pasta. Kilka chwil i zwykłe kanapki zmieniają się w ucztę.
Składniki:
200 gr białego sera półtłustego
1/2 puszki kukurydzy Bonduelle
1 puszka tuńczyka w oleju
1/2 cebuli
2 łyżki majonezu
kilka łodyżek szczypiorku
sól, pieprz
Przygotowanie:
Ser rozgnieść widelcem. Dodać odsączonego tuńczyka, majonez i dokładnie wymieszać. Szczypiorek i cebulę drobno pokroić. Kukurydzę odsączyć. Wszystkie składniki połączyć, przyprawić solą, pieprzem i dokładnie wymieszać.
Do pasty użyłam kukurydzy Bonduelle.
Czy wiecie, że warzywa Bonduelle są uprawiane przy minimalizowaniu środków ochrony roślin. Firma osiąga to dzięki szerokiej wiedzy ich Agronomów oraz nowoczesnym metodom uprawy, np. maszyny, które dozują środki ochrony roślin zależnie od wyglądu (np. koloru) rośliny, czyli tylko na te rośliny, które tego potrzebują.
Błyskawiczna do zrobienia pasta. Kilka chwil i zwykłe kanapki zmieniają się w ucztę.
Składniki:
200 gr białego sera półtłustego
1/2 puszki kukurydzy Bonduelle
1 puszka tuńczyka w oleju
1/2 cebuli
2 łyżki majonezu
kilka łodyżek szczypiorku
sól, pieprz
Przygotowanie:
Ser rozgnieść widelcem. Dodać odsączonego tuńczyka, majonez i dokładnie wymieszać. Szczypiorek i cebulę drobno pokroić. Kukurydzę odsączyć. Wszystkie składniki połączyć, przyprawić solą, pieprzem i dokładnie wymieszać.
Do pasty użyłam kukurydzy Bonduelle.
Czy wiecie, że warzywa Bonduelle są uprawiane przy minimalizowaniu środków ochrony roślin. Firma osiąga to dzięki szerokiej wiedzy ich Agronomów oraz nowoczesnym metodom uprawy, np. maszyny, które dozują środki ochrony roślin zależnie od wyglądu (np. koloru) rośliny, czyli tylko na te rośliny, które tego potrzebują.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
zostawisz komentarz?